Ny frisyr!!

Idag har jag skaffat mig en ny frilla, det var välbehövligt kan jag tala om.
Fick en chock när jag såg håret som hade kapats, det hade lika gärna kunnat vara Kenzas hund Armani som låg där under stolen, med andra ord en sjujävvla hårman!!!


Mitt i veckan..

Oj oj oj vilken jobbig natt det har varit, Cristoffer fick tre krampanfall, stackars lilla krake.
Idag är jag ledig från jobbet efter två dagars kurs. Men vi har varit vaken sen tidig morgon.
Sitter hemma hos Crickes mamma nu och umgås med momman och Bella.

Det kanske blir en promenad runt sidsjön idag. för det är underbart väder ute.


Söndag it is..

Sitter hemma hos Anna i granlo och väntar på att hon ska komma hem ifrån jobbet.
Idag har Iker och jag tagit två härliga promenader, en långis i elljusspåret och en kortis runt granlo.
Det är ibland jävligt svårt att manövrera en stor hund, speiellt om man som jag nu är van att promenera en dvärgpichner.
Sedan tycker jag att det är otroligt löjligt att vissa damer tillsammans med sina miniatyrhundar gömmer sig i skogen, för den stora farliga rottweilern. Fördomsfullt? Nyligen hände det dock en olycklig händelse, en rottis attackerade en jack russel, som blev väldigt illa tilltyglad. Men varför dra alla hundar av samma ras över en kant?

Annars då? Ryggen värker och jag är helt slut kroppsligt och mentalt efter dagens arbetspass. Det blev driftstopp i städmaskinen vilket föranledde att jag fick göra allt manuellt. Sedermera är inte min kollega av den behärskande typen, som bidrog till att jag också blev en aning (läs: MYCKET) uppstressad. Innan dagen var slut ville jag bara lägga mig ner på golvet och gråta.

Kommande vecka blir dock rätt stillasittande eftersom jag ska gå på kurs, det ska bli välbehövligt med lite sovmorgon. Vad kvällen har att erbjuda är ej skrivet i sten, men något lär det ju bli.


Lättmanövrerad?


Lördag It is..

... Men det känns typ som en random vardag, dagen började med arbete, stressigt sista timmen men när klockan slog 10.00 var jag ändå på väg hem. Väl hemma blev jag som vanligt rastlös och funderade vad jag skulle hitta på, birsta blev spikat i kalendern och det blev Anna som följde med mig. Dock besökte vi endast en butik och det var skopunkten sedan blev det MAX och då kändes det inte längre lika aktuellt att ställa sig i en provhytt och klämma på sig i nått som sitter som korvskinn.

Vi hämtade upp Iker i korsta som var med husse och sedan bar det av till Sidsjön.
Jag måste träna på att promenera en gigantisk hund, och nu har jag lärt mig hur han fungerar, framöver ska jag eventuellt hjälpa Anna med Iker när hon jobbar.


"Sex är ett ont måste, som mens, man har det för att man måste även om man inte vill"
Anonym -2009

Nu ska jag och Anna lägga oss i en nybäddad säng och slå igång en film, det blir en tidig kväll eftersom vi båda numera är ansvarstagande och arbetande kvinnor. Även att jag måste assistera levande väckarklocka åt lilla damen som sover djupare än Törnrosa.



Så här såg vi ut för exakt fyra år sedan.




Coppers tiden :p

Auf Wiedersehen // Sanna


P.S Ida snälla snälla snälla FÖRLÅT D.S

 

 



Lönehelg!!

Fan vad konstigt det känns att vara ensam, jag hatar att inte ha folk/djur omkring mig. Rastlösheten spritter i kroppen, jag blir tokig på detta. Visst har jag olika alternativ för kvällen som utesluter alkoholförtäring, men att kliva upp ur sängen känns bara jävligt jobbigt. Försöker övertala Ida att stanna hemma med mig ikväll genom martyreri.

Hela helgen är det arbete som står på schemat, det ska bli intressant att jobba med en ny kollega.
Jag jobbar bara 6.00-10.00 men då är det inte direkt någon idé att utföra "sena" aktiviteter kvällen före.

Det märks att hösten kommer med stormsteg, jag och Eddie tog en skogspromenad idag, det var härligt.
Men denna årstid känns nu extra påtaglig för jag har slarvat med mina lyckopiller, därav kvällens melankoni. Vet inte vart jag gjort av burkjäveln, antar att den ligger hos Cristoffer, men dit har man inte haft några ärenden nu när han inte är hemma lillgubben min.


Kollade igenom mina bilder/höst 2008 och hittade den här jpg filen på mig och Annas hund Iker. Jag är överdrivet pedantisk när det gäller min dator, alla filer ligger i daterad ordning, än om man jämför med min bil som närmast kan liknas vid en soptip.

 

 

 

 






Härliga torsdag

Idag har jag jobbat en givande arbetsdag som vanligt, samt tagit på mig eventuella pass kommande storhelger, vill ju visa mig oumbärlig på företaget. Nyårsafton är ändå amatörernas afton :p, så då gör det detsamma om jag jobbar nyårsdagen eller ej.

Sitter hemma hos Jenni och Kenneth, dom bjöd på tacos till middag och nu sitter vi och dricker vin, torsdagslyx it is.
Det ska bli sååå skönt att sova få ut imorgon på min lediga dag. Jag har nyss blåst upp luftmadrassen enbart för att jag och Eddie ska kunna skeda inatt, mitt lilla underverk har redan bökat ner sig under filten i väntan på mig.

Btw så såg jag det senaste avsnittet av One tree hill igår och jag tror att säsong 7 kan bli bra utan Lucas och Peyton. Det har tillkommit en del nya intressanta karaktärer, men Leyton forever it is!!
Funderar på att beställa hem alla tidigare säsonger på DVD, CDON.se har bra priser, nostalgitrippa lite.

xoxo //S to the A to the N to the N to he A



Jättegammal bild!!
Saknar honom så mycket och hoppas att han blir frisk och kommer hem till mig snart....


Slasktratt

Jag hatar att göra rent i avlopp "men någon måste göra det".
Känslan av att stoppa ned handen i avloppsvatten är obeskrivlig!!! Du vet aldrig vad du stöter på för efterlämningar.
Just nu laddar jag inför morgondagens kloak sanering.

Ryggen värker och jag är allmänt trött, kvällen har spenderats i birsta med mami.
Några tröjjor, ett linne, leggings och trosor fick följa med hem. Jag stötte även på Anna, som var på väg att köpa ett köksbord, vet inte i hur många dagar jag hört, läst att hon ska köpa det där jävla bordet. Förhoppningsvis fick hon med sig det hem idag.

Tshüss!!



Sadface :(



Bilden ovan är dedikerad Jennifer Persson.
Jag har sorg nu och ska enbart klä mig i svart tills vi är återförenade.
Alltså seriöst så känns det väldigt jobbigt att hon har flyttat och jag kan inte låta bli att känna en gnutta avund på hennes kommande kompisar, tänk om nån tar min plats??

Vissa höjde något på ögonbrynen över min och Jennifers intensiva vänskap, hur vi kunde bli så nära på en kort sekund. Några uttalade sig att hon var min "gud" och jag dyrkade marken hon gick på. Medans andra helt enkelt trodde att vi låg med varandra och hade orgier på fridhemsgatan.

Sanningen är den att vi hade något gemensamt när vi träffades - ett brustet hjärta.

Jennifer det här är inte slutet - det är bara början på en lång och fin vänskap.
Jag saknar dig och vi ses snart igen min blomma, min Pallas Athena.


 

 


 

 


Det här om jobb...

Jag älskar mitt jobb och blir less på alla inskränkta personer som inte har en aning om hur verksamheter utvecklats under åren. Måste man vara så förbaskat fördomsfull??
Jag har världens bästa jobb som passar mig perfekt. Goare och ödmjukare arbetskamrater får man leta efter.
I dagsläget får man vara glad om man ens har ett jobb!!!
Spydiga kommentarer om min arbetsplats kan jag vara utan.



Akta ni får oväntat besök.....




 

 


Ändrade planer

Ida och jag fick paltkoma efter middan och har bestämt oss för att hoppa över bion och istället gå ännu ett varv runt sidsjön.

"Ingen insperation"

Efter en dusch är jag nu fit for fight för middag och senare ikväll bio med Ida, vi tänkte vila ögonen på Gunvald Larsson. Hellst vill jag se den nya Stieg Larsson filmen "flickan som lekte med elden" men jag saknar tyvärr vetorätt så vi kom gemensamt fram till Beck "I stormens öga".





 

 



Underbara söndag!

Nu blir det kaffe på MCdonalds och promenad runt sidsjön i det härliga vädret!


Sista natten med gänget..

Är i Skottsund hemma hos Jennifers farsa, plus triljoners miljoners ungar...
Vi har käkat middag och druckit en öl, men nu ska jag fortsätta att umgås med Jennifer den sista kvällen hon är i Sundsvall, vem vet när vi ses nästa gång :(


Har även lekt med webcamen på Jempas nya dator.


Leyton come back!!

Vanligtvis ligger jag och sover vid den här tiden på dygnet, för om några få timmar ska jag kliva upp i arla morgonstund. Trots hjärnans tappra försök att sända ut sömnsignaler till extremiteter och övrig lekamen så kan jag inte komma till ro. Boven i dramat kan vara min upprördhet över kvällens episod av One Tree Hill, serien sög hästballe utan karaktärerna Lucas Scott och Peyton Sawyer, dom hade åtminstone kunnat givits ett "riktigt" avslut. Men som ordspråket lyder: "man skall inte ropa hej innan man är över ån".

Kvällen har spenderats med min snarthalvmuslimska Jennifer, jag följde med som moraliskt stöd när hon lämnade bort sin kåt-lynniga (särskrivning???) katt Barbro, men den kissen kommer garanterat få det finfint i sörnacksta.
På vägen hem blev det ett stopp hemma hos Jennet, katterna och ravepinchern.


En rykande färsk bild på mig och ravepinchern som lurat döden ännu en gång. Den lilla stackaren har knaprat antibiotika i omgångar nu under flera månaders tid. Me love Eddie<3

 

 




Även stjärnor plockar bajs!!


Hej hängbuk, hejdå kläder!

Så nu var det avklarat, ett långsamt farväl av kläder som en gång täckt min nakna kropp, kläder fyllda av minnen och som jag åter bestämmt mig för att komma i.
Deadlinen är över sedan länge och nyss hamnade dom i en svart sopsäck :(
Det enda utväxta plagg som fick vara kvar i garderoben är ett par Levis jeans, bara för att påminna mig själv om att jag inte jämt haft nuvarande densitet.



Hallelåja!!!

Kanske dags att uppdatera nu när Jennifer är i full flärd att flytta ner till Västra Frölunda, dock utan mig och mitt bohag. Jag gick ju och skaffade mig ett heltidsarbete som lokalvårdstekniker, snitsigt värst.
Men Göteborg blir senare för min del, för inte kan jag överleva någon längre stund utan min soulmate.

Under min bloggpaus har det inte hänt något värt att reflektera över, sommaren kom och den gick.

Nu sitter jag hemma hos Anna Berggren, hon ska bjuda mig på lunch, en riktig gourmemåltid har damen lovat mig.
Potatis, Kött, bea och stekt svamp. Eftersom jag inte äter svamp smyger jag nog ner dom under bordet så hunden får mumsa i sig, medans jag berömmer Anna för hennes gooooooda svamp.

Ikväll ska jag se på det säsongsavslutningen av True Blood.



RSS 2.0