Tropisk värme

Jag ser verkligen inte fram emot klimakteriet, jag har tillräckliga besvär med vallningar i den här hettan redan nu och jag är trots allt bara 22 år!!! Just nu vill jag göra en Britney och raka av mig allt hår som klibbar... So fresh...

Igår var vi på födelsedagskalas hos SnyggElin, det var jätteroligt och vilken takterass som vi glassade på mitt i smeten. Det bästa var ändå goodie-bagen innehållandes ett bakis-kitt (tandborste, kondom, återställare, tandkräm och huvudvärkstablett.). En härlig kväll med heta brudar.
Efter förfesten vinglade jag och Jennifer upp till Aveny, där var det inte roligt så det blev en tidig kväll även denna helg. Vi avslutade med en kebabtallrik på kebabcity.

Nu ska vi styra ner mot stenstaden och sätta oss på en uteservering för att inmundiga dagens första mål.




 


Oj Oj Oj ...

...Fy fan vad Jennifer är sexig i sin klänning som hon ska ha på sig ikväll.. Killarna kommer springa efter henne som brunstiga tjurar men det har dom ingenting för.. Denna heta brunett är så otillgänglig som man kan bli, hon har ju mig att hångla med och för att inte tala om en brunögd manlig bekant ^^..

Nu ska jag snart klistra på mig lösnaglarna och fortsätta tjata på frugan att hon MÅSTE hoppa in i duschen för vi har inte all tid i världen på oss. Jennifer och Alfons Åberg är identiska "jag ska bara".
Snart kommer Lina den oumbärliga och tar några glas vin med oss innan vi skiljs åt för separata förfester.

Ses i dimman... 



Lina Marlene Thor <3



Jennifer Mari Persson <3

Update..

Jag har nattat Jennifer med en sexnovell om Viktor och Niklas http://www.sexiganoveller.se/11257/viktor-och-niklas
Hon somnade som en stock min lilla sessa, själklart pga min lena berättarröst och otroliga inlevelse.
Christer Henriksson släng dig i väggen!

Vid tjugotre tiden hämtade Peter T-Ö upp mig och Lina mot destination MCdonalds nearby tågstationen.
Där avnjöt jag en Chili Mcfeast förövrigt den godaste hamburgaren jag ätit, tyvärr var det inte MAX.
Lina tryckte också i sig en sådan, fast utan kött. Kan inte tänka mig att det är gott med bara bröd, dressing, sallad och ost. Det ska vara något köttigt att tugga på, jag skulle aldrig kunna bli vegetarian.

Trotts att vi alla var trötta så att ögonen gick i kors (på mig) ville vi inte åka hem direkt.
Lina ville se något "historisk" och då kontrade Peter "min mormor ligger nog tyvärr och sover nu". (ASG)
Då föreslog jag att vi kunde åka förbi det gammla, fallfärdiga rätspsyk uppe i Sidsjön. Peters Volvo tog oss dit och jag ville göra något förbjudet, tex gå in och utforska. Under uppväxten har man hört en och annan skröna om sidjön.
Plus att en av mina favoritfilmer är "House on the haunted hill" och den utspelar sig på ett övergivet mentalsjukhus.
Mitt sällskap fegade ur expedition utforskning, dom skyllde på att det var för mörkt. Nästa gång  tar jag med mig en ficklampa, eller väntar till sommarsolståndet.

Vi tre musketörer enades om ytterligare en aktivitet under "spöktimmen" BJÖRNSTIGEN. Just nu ångrar jag mitt deltagande i denna stigaktivitet i mörker. Jag fick inte ut något av det förutom några flashbacks från barndomen. Idag är man för gammal och osmidig för klättring i skogen. Men det värsta är att jag aldrig kommer se tillbaka och minnas björnstigen som jag en gång gjorde - med värme och kärlek. Varför var allting mycket roligare när man var mindre?



 

Google


På väg...

Nu ska jag och Lina snart sätta oss i Saaben och åka ut till staden på landet och möta upp Jennifer. Eventuellt kommer Ida och Kickis också ut till Birsta och hjälper mig att hitta en outfitta till lördag. Då vankas det födelsedagsfest hos SnyggElin :)

Kanske man ska börja Twittra?





Kära bloggen

Jag och Lina har bildat arbetslösas riksförbund. På dagarna tittar vi på MTV, snackar skit och lanar samtidigt som vi söker jobb i vårat avlånga land. Alla som är emellan två jobb får bli medlemmar.


Djurnytt:

Linas katt Bettan är på besök hemma hos Jennifer och Barbro. Bettan har förövrigt en förtjusande  "catbag" som hon färdas i under sina resor från bredsand.
Första mötet mellan de brunstiga katthonorna var dramatiskt med morr och fräs, idagsläget är dessa ytliga vänninor men jag ser en potentiell vänskap utvecklas.




Första sniffningen.



På Eddie-fronten finns inget nytt att berätta förutom att jag saknar det lilla djuret.
Älskar förövrigt den här fina bilden ur grodperspektiv.








Some serious nattuggling

Det här är väl egentligen inget man ska gnälla över, men det finns en tid på året som är riktigt jobbig. det är den tiden då man absolut inte vill gå och lägga sig eftersom det aldrig blir mörkt ute!! Har man då något viktigt att kliva upp till dagen efter som i mitt fall så är det absolut ingen hit. Jag misstänker ju även att det mer kan ha att göra med min pissiga dygnsrytm för tillfället, så ist för att lägga mig i sängen och vrida mig så tänker jag blidka min älskade vän och kompanjon Sanna, genom att utöva lite blogging.

Idag har jag haft finbesök här hemma av Katarina som mest har suttit framför datorn :P, men vi hann även med att dela på en fin middag bestående av korvstroganoff, dricka lite kaffe och ta en promenad. Sedan blev vi upplockade av Jessica och åkte ner till hamnen och avnjöt solnedgången med kaffe och milkshake. 

 Det här med motorcyklister är något som upprör mig väldans just för tillfället! Vi blev idag förföljda av en tvåhjuling ,som körde efter oss ända från Granlo in till stan, och det hade väl kunnat varit roligt om det inte hade varit för att han skulle stegra på bakhjulen, köra 200 km/h och ge oss fingret. Det stoppar inte där, jag och min familj var på en liten roadtripp i lördags och höll nästan på att krocka med ett annat exemplar av ovannämnda sort, då han körde zick-zack mellan körfälten på E14 i en hastighet som går att jämföra med ett rymdskepp.
Kan ni ge er för fan!! Någon kommer att dö om ni inte tar och lugnar ner er!!

___________________________________________________________________________________________


Eftersom vi alla här på redaktionen älskar denna hund så hade jag tänkt avsluta med en bild på miraklet och även... just det: Edwiiin!!  : P





PS. Å jaaa, Sanna!! Jag har lagt detta inlägg i kategorin "Ida" DS.

Alvedon Forte

I soffan sitter jag och Ida, medans Eddie jobbar på brännan i solstrimman på parketen, det börjar osa hot dog här inne.. Åhh nu blir vi hungriga. Jenni är och hämtar Nina Esbjörnsson, jag misstänker att dom ska dricka vin ikväll för det är en flaska på kylning.

Vi har nyss varit ute och rastat katterna + hund, Ida och Jenni bländade Nacksta med sin vita hud. Fast Ida är en fejkare och kör med spray tan. Jenni är au naturell vitare än korallsanden i Thailand.

Hur var gårdagen då, kan man fråga sig. Själv vinglade jag till Shell med höga klackar vid två snåret där jag blev upphämtad av Jenni. "Everything is just a blur" Ida hon svängde sina lurviga (bokstavligt talat) på Oscars tillsammans med ett entourage av heta killar och tjejer. "On my radar"
Dagens intag av Alvedon Forte består av 2 gram för min del, Ida har än så länge förtärt 1 gram, men ännu ett är inte långt borta. Att man aldrig lär sig, men max ligger fint i våra bukar och skvalpar bland magsyra.

Nu ska jag ta röda faran och åka till en mycket god, väldoftande prins...Vad Ida ska hitta på är ännu oklart kanske ska hon leta efter någonting som försvann i hennes "shagroom" inatt.. Jag hoppas hon hittar denna före mamma Karin..

XOXO



Hur gör djur?


Känner att bloggen börjar bli infekterad av djur, så ikväll är bloggen animalfree.

Just nu:





Vi ses kanske i dimman..
.


Rikspucko

Jennifer är härmed utnämd till årets rikspucko. Jag som alltid uppfattat henne som ansvarsfull och har haft fullt förtroende för henne när det gäller tvätten. Men nu har hon bränt sina broar och får aldrig mer tvätta mina smutsiga trosor igen efter denna fadäs (bilden). Jennifer har alltså lagt in en blöt handuk i tvättkorgen och den har möglat. Undrar hur övriga klädesplagg mår?




Nu till något roligare...
Idag har vi rastat Barbro och det var en förtjusande syn att se den lilla kissemissen skutta runt i det gröna gräset. Det kanske var ganska dumt av oss vid närmare eftetanke, för nu står hon och råmar vid dörren och vill ut. Arma krake, men Lina ska snart komma med sin katt Bettan så att Barbro får lite sällskap. Tänk om det blir catfight :p



XOXO




Äntligen fredag

Bag-in-boxen är inhandlad för morgondagen. Denna kväll utspelas i lugnhetens tecken, först god grillad mat tillsammans med familjen och deras bekanta sedan kanske jag och Ida hittar på något innan jag åker hem till Jempis och håller koll på hennes gnisslande om nätterna :p.

Idag har jag varit med farmor på vårdcentralen, som den gode samarit jag är!
Jag har även borstat håret i en timme för att få ut mitt gräsligt toviga hår. Men nu är det gjort och jag går runt och slänger med mitt fejkblonda hårsvall - all the time.

Just nu sitter jag och Ida och pratar på feletonen samtidigt som vi pratar på msn messenger och delar filer. Försöker övertala det lilla gullpuckot att blogga lite, men det är lönlöst för hon vill bara blogga när vi är osams. Man kanske ska trycka på några knappar för att får igång ett bloggflöde. Värt att tänka på iallafall.



Älskar den där bilden på Ida, hon är så rebellisk och ler även fast hon har järnskort fulla munnen.
Också Eddie då förstås <3



Eddie och jag



Jennifer igår på pizzeria gonzalos.


The black book..



Stina ringde och upplyste mig om ytterligare händelser som jag kan anteckna i min svarta bok.
En dag kommer en person få  all  sin skit i ansiktet. Måste bara samla tillräckligt med material först.
Hämden är ljuv.....





Kärleken till en hund...






Edward Markusson (hunden) kom in i mitt liv för snart fyra år sedan. På den tiden avskydde jag hundar, pga att jag var dörädd för alla fyrbenta djur med tänder.
Första anblicken var en nära döden upplevelse, han hoppade upp och ner som en jojo, skällde som en galning, morrade och visade sina vassa tänder. Min första tanke var: "har hunden rabies". Samtidigt var "Ed" så liten, söt och charmig. Han visade stolt upp alla sina fina leksaker och härliga märgben. Men om man ville leka med honom fick man passa fingrar och tår för lillen förstod inte riktigt skillnaden mellan lek och allvar.
På våra första promenader lyfte jag upp honom i min famn så fort vi mötte en annan hund för jag var orolig att han skulle bli uppäten, för lilla Eddie förstår inte att han är 36 cm hög och inte de 70 cm som han tror att han är.

Åren har gått och den kärlek och tillgivenhet som finns oss emellan är fantastisk. Min allergi som växt fram är dock inte lika underbar. Men inget kan få mig att sluta snusa på den lilla gobiten, som luktar gott överallt förutom i käften.
Eddie och jag tar härliga promenader, ofta ger jag honom mängder av godis bakom mattes rygg *mohahah*
Jag gråter när den lilla rackaren är hos vetrinären. Och jag myser när han krafsar med tassen och vill under mitt täcke.
Jag blir galen när vi åker bil, "Ed" bara gnäller och springer fram och tillbaka, det är stressframkallande.

Men trots dina brister och fel, fylls mitt hjärta av lycka när du möter mig i dörren och hoppar av glädje. Jag kan inte heller låta bli att känna mig betydelsefull när matte ringer och berättar att du legat vid dörren och "gråtit" i en halvtimme efter jag har åkt. Jag älskar dig Eddie, det kanske låter banalt men det är så det är.





XOXO

Ida och Sanna chattar om fildelning

Sanna säger: Har du fildelat något då?

Ida säger: Hehe varje dag.. Jag är rebell.

Sanna säger: Haha jag med... Go for piratpartiet.

Ida säger: Jag tom laddar ned och kastar för att chansa lite.

Sanna säger: Haha du är UNDERBAR ladda ner nån riktigt färsk film.

Ida säger: rykande färsk, helst svensk.. Då kommer antipiratbyrån och knackar på dörren.. Mohahah

Bestefar


Hallelåja!!!

"Where do I begin to tell the story of my broken heart"

Jag är väldigt deprimert över alla säsongsavslutningar (fan vad svårstavat ordet säsong är, google is my friend :p) House MD, Gossip girl och One tree hill. Det jag sörjer mest är självklart den sistnämda serien, SOM kommer tillbaka med en sjunde säsong till hösten, MEN Lucas och Peytons karaktärer återkommer tyvärr inte http://kanal5.se/web/guest/onetreehill?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_dG4e&_K5AV_INSTANCE_dG4e_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_dG4e_articleId=2098675&_K5AV_INSTANCE_dG4e_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_dG4e_version=1.0

Ikväll har jag och Jennifer mys/depp/lan kväll med max, godis och ett glas jacob's creek. Det är verkligen ett gott, vitt, torrt vin som jag kan rekommendera det kittlar på tungan. Lisa Häggblom var också förbi en sväng och berättade ingående om sina fem vomeringar för dagen. Stackars lillgumman.

Nu är det ju långhelg för många arbetande jävlar, ja jag kan inte låta bli att låta bitter.
Vad jag ska hitta på återstår att se.

Idag har jag lämnat in ansökningar till olika utbildningar så jag är garderad till hösten om det inte blir flytt.
Vi har vidgat våra vyer och tittar på andra alternativ än Norrtälje eller Norrköping.
Västra Frölunda och Norge är orter som diskuteras. Lina om du läser det här tänkte vi självklart inviga dig i planerna också :) kom bara hem nån gång!

Nu ska jag återgå till att klia sönder mina hornhinnor och svära över denna årstid som orsakar dessa problem för mig.
WHY ME?

Glömde berätta att Barbro (katten) har varit med oss på äventyr idag. Hon beter sig mer som en liten Chihuahua.
Nu ska jag mata GOSBARBRO med lite nötcreme.

XOXO



Jag och den enda katten jag någonsin älskat.



Glömde bort min och Cristoffers blinda katt Stella som också var en goding, men hon var väldigt skygg pga sin synskada.
R.I.P









Tillbaka hos frugan..


"Det här är livet på en pinne, grillen är igång, en iskall i handen, hunden är lös och en karl som krattar"
                                                     Jenni Gramh Bensjö 16/5.09 

Äntligen hemma hos frugan igen! Jag har saknat henne som en tok.
Det enda hon pratar om just  nu är:  "Sanna jag vill gå och sola"  Jennifer kommer få hudcancer om hon inte passar sig. Det är inte så viktigt att vara brun jämt. (Detta skriver jag endast för att min Thailand-bränna numera är obefintlig).

Lina Thor den lilla svikaren åkte till Stockholm and left me and Jennifer behind. Vet inte varför jag skriver på engelska jag bara ordbajsar just nu. Nicco är bakis och Jocke vill åka till tjuvholmen och dricka öl. Barbro saknar sina kattungar, och jag bara är.




XOXO





Utan bil..



Jag är så jävla less på att vara utan bil nu, igår när vi gick ner till stan hade jag och Lina en seriös konversation:

Jag: Lina ska vi inte sno en bil då?
Lina: Ja vi gör det....
Jag: Men kan du tjuvkoppla en bil då?
Lina: Nä fan jag har inte lärt mig det än!!!





Bilen på bilden har inget med texten att göra.

On my way..


Nu sitter jag på Axvägen och laddar inför årets första tripp till Bensjö. Det ska bli väldigt skönt att sätta sig ute i skogen och bara vara. Värdparet har inhandlat god mat och alkohol. Det bästa med minisemestern är att Eddie (hunden) kan springa lös på gräsmattan, i vanliga fall är han för hysterisk att kunna släppa.
Vi kommer att få det så roligt. Synd bara att jag missar min kusins konfirmation, får gottgöra henne framöver.
Det är många jag ska skriva upp på min "lista" och mormor står väldigt högt upp.

Imorgon ska Cristoffer på studiebesök, äntligen ska han få hjälp med sina problem. Det viktigaste är ändå att han insett själv att han behöver vård.

BENSJÖ 2008


Jenni och Dessie.





Min lilla gooosbäbis springer lös. Det värmer i hjärtat.


Ida och jag.
Synd att du inte följer med den här gången gumman men det kommer väl fler tillfällen i sommar. Då kan vi grilla köttiga biffar och spela kubb ^^

Håll ställningarna på bloggen nu när jag befinner mig utom teckning.

xoxo





Gökboet..


Nu var det ett tag sedan jag var här hos min lilla Jempis.
Jag har legat i sängen efter sviterna av en allergichock. Men nu är två kattungar väck så det blir lite lättare för mina stackars luftrör.

Snart ska Jennifer, Lina och jag ta våra två utväxter under rumpan och vandra ner till stan för en fika. Vi har mycket att diskutera. Tex en eventuell flytt söderut. Arbetsmarknaden måste väl se bättre ut där för en barnskötare, undersköterska och en sexig försäljare (?)

Helgen ska spenderas i Bensjö (som ligger mellan Bräcke och Ånge) med mina kära vänner Jenni och Kenneth. Det enda problemet är att det inte finns rinnande vatten och utedass är det enda alternativet att göra sina behov på.

  
Thoran datanördar..         So long E-type..               My BFF..  


XOXO


Reflektioner..




Mitt liv har tagit en ganska stor vändning 2009.
Arbetslös, rastlös och rotlös.
Bedövar saknaden efter min lilla prins.
Nya bekantskaper har utvecklats till nära relationer.
Jag har vunnit, men också förlorat.
Självförtroendet är på topp, men självkänslan är i botten.
Förstår inte vart min kreativitet försvann när jag och Cristoffer bestämde oss för att bli seriösa.
Jag förlorade kontakten med omvärlden i tre år.
Nu är det dags att börja om från början, ta tag i studier och helst flytta från stan.



White Chicks



Nu ska jag se på min ABSOLUTA favorit film tillsammans med mamma :)



.......



Lisa är som vi alla vet en riktig kattälskare...

Godmorgon Måndag..

Näsan är täppt och halsen är full, jag misstänker svininfluensan.
Ska väl försöka ta mig upp ur sängen snart och se vad denna dag har att erbjuda mig.
Ska börja dagen med att beta av några avsnitt av gossip girl.

Känner mig halvt handikappad utan min lilla Mazda 323, jag hatar nämligen att åka kollektivt.
Lider smått av social fobi..
But a girl's got to do, what a girl's got to do.




XOXO
 

Stulen LISTA, med mina svar...

Senaste mening du sa: "Nilsson tror jag"
Senaste personen du pratade med: Jennifer.
Senaste personen du fick sms av: Hemmakväll.
Senaste personen du kramade: Jennifer.
Senaste kläder: "Pyjamas" från Victoria Secrets.
Imorgon är det: Måndag.
Planer imorgon: Söka jobb, lämna in ansökan till skolan och hälsa på Cristoffer.
Nummer: 9.
Färg: Rosa.
Årstid: Vår.
Saknar du någon? Ja jättemycket.
Humör för tillfället? Orolig.......
Det första du gjorde i morse? Tog nässpray.
Vad åt du sist? Nudlar med biffsmak a'la Jennifer.
Tror du på distansförållanden? Det funkade för mig, men det är ju jättejobbigt.
Vem tänker du på just nu? Cristoffer.
Tror du att personen tänker på dig med? Garanterat.
Vart reste du sist? Thailand.
Vad gjorde du igår kväll? Umgicks med vänner och var ut en sväng på Aveny .
Liknar du din mamma eller pappa? Pappa.
Ler du ofta? Ja heeela tiden, happy face.
Kärlek, skönhet eller kreativitet? Kreativitet.
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nej skulle inte hinna uppfatta stjärnfallet ändå.
I vems säng sov du i igår natt? Jennifers.
Vilken färg har din tröja? Grå, men det är Jennifers.
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Kanske när min fingertopp hängde löst i en slamsa.
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Nej.
Gråter du när du skadar dig? Ja om det gör ont så.
Är du en glad person? Ja för det mesta.
Vad gör dig glad? ALLA mina vänner, min familj, fred på jorden, högkonjuktur och djur.
Önskar du att du var lyckligare? Ja.
Är lycka överskattat? Nej.
Kan musik göra dig glad? Ja.
Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Svar ja.
Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Svar ja.
Har du en flick/pojkvän? nJA..
Är du nöjd med det? Önskar att det kunde vara som förrut.
Är du kär? Ja, livslångt.
Har du haft sex? Svar nej.
Tror du på kärlek? Ja livslång.
Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Flera gånger.
Har du blivit sviken någon gång? Hela tiden.
Vad är klockan nu? 22.23.
Vad heter du? Sanna Christina Jönsson.
Hur gammal är du? 22.
Var kommer du ifrån? Sundsvall
Vad heter din mamma? Carina.
Vad heter din pappa? Kjell.
Har du några syskon? En bror.
Du färgade håret: 3 mars.
Du grät: Kommer inte ihåg, det var så länge sedan.
Du tränade: Mitten på mars.
Du solade solarium: I onsdags.
Du skällde på någon: Igår på Anna :p.
Du var utomlands: Kom hem från Thailand för fyra veckor sedan.
Du duschade: Igår.
Du köpte nya kläder: I torsdags.
Du åkte buss: I fredags.
Du åkte taxi: Igår.
Du åkte tåg: 4 veckor sedan.
Du smsade någon: Igår.
Du ringde någon: Idag.
Du campade med någon: Väldigt väldigt längesedan, måste vara 04 med Julia, Kim, Bob, Kiffe, och Sandra.
Hoppat studsmatta: För drygt en vecka sedan.
Ätit fiskbullar: Svar ja.
Tagit kort på dig själv: Heeeela tiden.
Skrattat så du började gråta: Ja.
Sovit mer än 10 st i ett tält: Svar nej.
Badat mitt i natten: Ja och näck dessutom.
Åkt berg och dalbana och spytt efter det: Nej, nej och åter nej.
Spytt för att du var full: Ja tyvärr på äldre dar.
Trillat när du åkt skidor: Min motorik är inte den bästa, så svar ja.
Gråtit till en bok: Ja till flera böcker, bla "En liten prinsessa" och "Godnatt Mr Tom".
Varit rädd för tomten: Nej han kom(mer) ju med pressys.
Fått IG: Ja.
Ätit deg tills du spytt: Ja pepparkaksdeg.
Fastnat med tungan på en lyktstolpe: Ja, det var en riktig nära döden upplevelse.
Band/artist: Eminem.
Mat: Friscomål utan lök.
Dryck: Cola Zero.
Lukt: Clean Fresh Laundry.
Godis: Majsbollar.
Alkoholdryck: Torrt vitt vin.
Snus: Fy NEJ.
Cigg: Feströker.
Film: The notebok, White chiks och Twilight.
Bok: Män som hatar kvinnor.
Kändis: Britney Spears.



Nuuuuuu ger jag upp, detta var ju tidskrävande inte tidsfördrivande...








Bildlogg

                       

Avhållsamhet är den bästa kryddan

Hej på er alla!!

Nej, jag har inte dissat denna blogg. har bara haft lite knapert med händelser att blogga om.
Eller, det är ju inte sant. Jag stukade foten för snart 3 veckor sedan och har varit very low pga det, pga att jag innte har kunnat varit ute och svänga mina lurviga med alla mina partyglada polers eller kunnat ätit vårens första mjukglass på stan. Det jag har ägnat min tid mest åt har varit att se en massa filmer varje kväll och hoppat på ett ben mellan köket. toaletten och soffan. Men denna tid är snart över och mi fot börjar sakta men säkert likna den andra. Så snart mina vänner så ska jag återuppta mitt annars så aktiva liv och fota en massa och på så sätt bräda Sannas senaste tids bloggsprutande.

Ikväll tillexempel, ska jag och min kära vän Kickiz åka lite Toyota, spana på grabbar och dricka lite milkshake i hamnen och handla lite kaffe på X-trapris på Willy's, det är livet på en pinne när man knappt varit utanför dörren på tre pittiga veckor. Tar med mig kameran och ser vad jag kan fånga.


Städmania

Jennifer städar med "lukta-gott" i dammsugaren, så nu sprider sig en ljuvlig doft av jasmine, pelagonier och rosor i lägenheten på fridhemsgatan. Thoran och jag ligger i sängen och datanördar och gnäller över våra misslyckade liv.
Kanske borde jag ta på mig städhandskarna och hjälpa till.
 Nyss underJennifers städande så hällde hon av misstag ut en liter stark alkohol.


Damn..



Stina och jag när vi skulle kolla på Dragons guldmatch på big screen.
Tji fick vi..



Bakis AB

Man mår som man förtjänar..
Nu är det dags för Sanna Jönsson att tagga ner lite.. Det har varit en hektisk vecka, känner mig som 15 år igen.
Jag lever bara en gång, och livet kan inte vänta. Slösade bort tillräckligt många år på en person som jag älskar så otroligt, men tyvärr står vi inte på samma ställe här i livet.

Ida har du dissat denna blogg?

Nu KÖR vi...

RSS 2.0