Kräkas?

Jag är så jävla törstig hela tiden, min mun är torrare än Sahara. Nu funderar jag på om mina tarmar förbereder min kropp för ytterligare kräkningar? Vill den förskona min matstrupe från frätande magsyra?
Nu ska jag öppna en cola zero, fast vid närmare eftertanke så vill jag inte ta risken att förstöra mina heliga stunder med coke, för jag skulle aldrig dricka cola om den kom upp igen.


Big Toe





I helgen träffade jag på detta, så jävla grymt. Lisas tumme är av normal storlek.
Äntligen har jag träffat någon som har större tå än Ida, tänk om dom skulle blanda sina vätskor och tillverka en mini, vad händer då?

Ny vecka, nya möjligheter.

Bye bye "cold turkey", jag har mått skitdåligt igår och större delen av dagen.
Det är nämligen så att jag har vomerat, ni som känner mig vet att jag lider av emetofobi, hatar allt som har med kräks att göra. Nu har jag troligtvis förlikat mig vid tanken och känslan att klara av att spy själv, utan att dö på kuppen.
Men det var en bitterljuv upplevelse. Om mina kräkningar orsakades av magsjuka eller alkoholintox låter vi vara oskrivet.

Helgen var i stooora drag väldigt händelserik. Jag har så roligt med min nygamla vän Lisa, och min nya Jennifer.
Så roligt att träffa Anna, Erika, Ida och Jeanette också. Men helgens höjdpunkt var lilla flickebarnet Nova, hon är heeeelt underbar.


Anna och jag                            Jag och Milfen                     Lisa & Jag på BK!!!            Little J och Jag



Jenni och Kenneth får inte hamna i skymundan, tack än en gång för att du kom och hämtade mig, när jag mådde som sämst, Jenni är lika trofast som en sankt bernard. Har en känsla av att dom inte vill synas i min blogg så därför får Eddie, deras hund, (som inte går av för hackor) representera deras nunor.




 Nu ska jag återgå till den amerikanska filmatiseringen av Rec, än så länge håller den hög standard.

Tjingeling <3

Puss

Det är ju kul att se att 75:an (Sanna) också uppdaterar när hon inte ens svarar i telefoooneeen!!   <3 <3




det är inte meningen att den här bloggen ska vara intressant :=

Hej!! Nu är jag äntligen hemma, en lång dag har det varit. Jag var uppe med tuppen idag för att bege mig till skolan kl 8, därav en så sen update, där har jag studerat samhällskunskap till lunchtimman.
Lunchintaget för dagen stod IKEAs restaurang för, har inte kommit in i bloggrutinerna än så jag glömde fota min mat, det blev pasta med tomatsås och rivna morötter för den som är intresserad iaf. Strosade sedan runt på IKEA och drömde om ett nytt hem, iaf ett nytt köksbord. Eftersom jag har en lägenhet på 20 kvm utan matsal så brydde jag brara mig om att titta på de små borden, hittade tre varianter i olika prisklasser:

         
Billigast        ------------------------------------------------------------->     Dyrast

Men det får bli ett senare projekt eftersom mitt nya studentliv inte tillåter sådana här investeringar, möjligen det första bordet, Ingo för 695 kr. Man kan ju hoppas att annonsörerna snart börjar höra av sig till bloggen så att man kan dra in lite kulor :=  Eller kanske inte.. 8)


Dagens räka

Jag gick och träffade min vän Linda på hennes jobb i en av Birsta Citys restauranger. Hennes kollega skulle tydligen skoja lite med oss och ville hälsa, men han hade lagt en räka i handen innan han sträckte fram den.
-Hahaha? tyckte jag som kastade räkan på golvet i skräck, och sedan var jag snabb med kameran så att ni mina läsare skulle kunna bevittna det äckliga



______________________________________________________________________________________________



Det var allt så länge, nu ska jag ringa till min kompanjon Sanna för att höra om hon ska dricka mousserande ikväll.

// Er Ida


Till Anna


Oj vad din lilla Iker har blivit stor :O


Bloggtips från little E

Ida är här igen, bloggtorkan är kvar, men jag ska publicera bloggtips, och de här tipsen hittar ni ingen annan stans ; )
Taget direkt ifrån MSN-konversationen med Little E:

-E -l -y -n - Bäbis Bäbis skäär mig ! säger:

om du kommer att ha blogg måsrte du lägga om ditt liv ! ! regel nummer ett! ! du måste hålla dina trogna trånande fans uppdaterade, du måste ANDAS blogg, bajsa blogg äta blogg! fattar du UPPDATERA minsta MOVE du gör ! sen måste du ha kameran med dig ÖVERALLT så dina fans får VARA med i din vardag! Got that?? HEEEEEEEEEELA TIDEN

 

-E -l -y -n - Bäbis Bäbis skäär mig ! säger:

DU kommer att drömma mardrömmar om bloggen

-E -l -y -n - Bäbis Bäbis skäär mig ! säger:

hur den förföljer dig

-E -l -y -n - Bäbis Bäbis skäär mig ! säger:

dina fans .......... MÅSTE TA ETT KORT

MÅÅÅÅSTE SKFRIVA BLOGG

-E -l -y -n - Bäbis Bäbis skäär mig ! säger:

Jag vill se dig på COmvux, på toa, vid datorn, Din Cribb och dina vänner, ditt avfall Ja ALLT


< ----- Så här ser hon ut om ni skulle vilja fråga henne själv!!
Bra tips Little E, jag ska ta med kameran redan imorgon och fotografera mina menstamponger och vilken mascara jag har på mig.


Put it on the ritz



Dedicated to Stina Lindgren <3

Måste hålla tråden levande!!

Bloggtorka efter inte ens en dag!! Ja, det är sant!




Här ser ni en bild jag hittade när jag googlade på "tandställning".

Som ni redan vet så hör det både till mina och Sannas intressen att googla en massa. Jag googlar allt som faller mig in och det roligaste som finns är att hitta en riktig äcklig bild och sedan be någon lättäcklad  att googla på samma sak. Jag brukar tvinga min lillasyster att googla på ord som binnikemask och slaktavfall. Det är lika roligt varje gång hon skriker åt mig i luren; " -Vafaaaan Idaa, du är ju störd i huvet!!, Jag hatar dig!!, Nu kommer jag inte kunna sova inatt!!!"
Men det är bara ett av mina intressen, de andra är lite mer vanliga som att umgås med familjen och vänner, festa, bränna pengar, fika, djur (speciellt hundar), träning och skolan.

Det var lite mer om mig, nu ska jag återgå till det jag gjorde innan, alltså plugga samhällskunskap, närmare bestämt politik. Det är så roligt och jag kommer sitta uppe heela natten bara för att hinna klart tills redovisningen imorgon.

ha det!  // Ida Brunzell


Ps. Jag ska dricka en latte nu .Ds.


Längtar till påsk..






Datakurs



Jag tror att det är dags för mig att börja en datakurs för att förstå allt det här med kodmallar.
Önskar att jag vore född på 90-talet. Då skulle jag haft "datakompentsen" i ryggmärgen.
Gaaaahh jag blir tokig

Haha sitter och pratar med Ida i telefon i skrivande stund, och i mitt öra hör jag: "Vaaaa har StinaLee lagt upp en video på hon och Bobby, men då är dom ju tillsammans ändå", "Har Kenza börjat locka håret?, faaaaan vad fint det var"
Tidigare idag sa lilla Ida att hon "aldrig läser bloggar, längre". Hon är rolig den damen, nu ska hon ringa sin syster och berätta om Bobby!

Kvällens höjdpunkt var resterna av smörgostårtan efter min brors tjugoårs fest, den knullade i munnen, om man får skriva så. Härliga räkor, och krämig som tusan. Undrar hur mycket majonäs den innehöll?

Nu blir det snart sängen, man måste ju ha rutiner även som arbetslös och överaktiv.

Tjingeling <3

Smygbloggning 8) 8)

Sanna pep iväg för att uträtta ett ärende, så jag tar härmed över.
Vem är jag då? undrar ni säkert nu. Jo, det är vänninan hon nämnde i det första inlägget. Jag heter Ida och är precis som Sanna, 22 år gammal och torsk på smygbloggar. Se bild nedan..
Vi startade en för ett år sedan precis, men det blev aldrig mer än en smygblogg eftersom Sanna glömt lösenordet, den hittar ni iaf här:

www.sannachristina.blogg.se

Vi får hoppas på att det här nya projektet blir en hit, en blondinbella/kenza/stinalee/schulman-hit.




Haha!! Om bloggen blir offentlig så tar vi bort den här bilden.
Sanna återkommer...

// Ida "The Gästtblogger" Brunzell =)

Navelludd och grodfötter

Hej hopp, tänkte börja blogga igen enbart för min egen skull och framtida barn och barnbarns.
Det är bra att blogga om man drabbas av eventuella sjukdomar exemplevis demens. Då ligger mitt livsverk ute i cyberspace. Just nu befinner jag mig under hög stress, jag har en deadline till 19.38, ska nämligen infinna mig på sundsvalls centralstation då.

Annars då, sitter hemma hos min vännina Ida som hysterisk petar sina tänder med den där stickan som Pernilla Whalgren promotade för några år sedan.

Nu måste jag springa ut i kylan till min Mazda 323, den ska ta mig till perrongen.

Assnygga ögonbryn får avsluta detta inlägg.


RSS 2.0