Tisdag...

Idag har det varit en BRA dag, och förhoppningsvis går det vägen :)

Sitter hemma hos min nuvarande sambo Jennifer och pratar om min Alanya resan som inte blir av för min del ffs ffs ffs, hoppas på andra resalternativ.. Stina jag hälsar på dig i spanien i juli..

Jennifer är nervös för morgondagen men jag är övertygad om att Clas inte kommer varsla.. Men i den här dåliga ekonomin kan man aldrig veta. Jag hatar finanskrisen.. Nu är det dags för högkonjuktur igen..

Imorse körde jag Jenni till midlanda för hon skulle hälsa på sin pappa i trollhättan. Så nu förfogar jag över den lilla hyundaien (fan vilket svårstavat ord) denna veckan. Min älskade mazda är på verkstaden..

På sista april ska jag umgås med "hot mama" Ida, det ska bli riktigt roligt...

Och nu ska jag sova....

XOXO








För den man älskar...Lever hoppet alltid kvar...


Jag hatar rubriker....

Det är alltid så svårt att komma på den perfekta rubriken till en klen text.
Hur som haver så sitter jag och torkar (mig) på fridhemsgatan, ska snart powervalka ner till sveavägen och förhoppningsvis äta nudlar. Jag älskar verkligen kvalitetsnudlar med biffsmak.

Igår solade jag på Ego och det var en upplevelse jag inte vill att mina värsta fiender ska vara med om, ENS.
Jag trodde seriöst att jag skulle bränna upp mina hornhinnor i solariumet.
Läste i någon avhandling (läs blogg) att man ska sola solarium högst tre gånger per år. Om det stämmer så har jag en solning att planera in 2009. Förhoppningsvis får jag tag på en billig sista minuten resa till Alanya i slutet av juni, så jag får lapa lite riktig sol med Lisa, Jennifer, Lammet och Elin om hon är på...

  

Update

Heej Bloggen!

Våren är här och jag är hemma från Thailand (har iofs varit det i 1,5 vecka nu) men jag saknar redan Khao Lak paradiset på jorden. Samtidigt var det vääääldigt skönt att komma hem och träffa sina underbara vänner.
I skrivande stund sitter jag och väntar på Jempis, vi ska åka och sola.

Puss


RSS 2.0